klik2 jom

Sunday, February 28, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST








dah lama aku menunggu "contest" dari kamiblogger....akhirnya...satu "biggest contest" dari kamiblogger muncul dengan girangnya....mana tak nya hadiah memang besar...wang tunai rm3500+ beb...bukan calang-calang "contest" ni....korang yang mana ada blog 2...cepat-cepat lah daftar dengan kamiblogger dan cepat-cepat join "contest" nie....senang jep...korang just tulis "entry" cam aku tulis sekarang nie....tapi dengan syarat TAJUK cerita mesti sama dengan TAJUK entry aku...lepas itu,"copy" "BANNER contest" dekat laman web dorang dan "paste" kan dalam blog korang....dan last sekali korang dikehendaki mengisi borang yg simple...sebagai syarat peyertaan...

KALAU XPHM AG...KORANG LEY RUJUK KAT SINI
\/
\/
KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

dah faham???kalau dah faham jangan duduk diam jep...cepat lenguhkan jari-jemari korang untuk menulis entry bagi KAMIBLOGGER..jom kita gegarkan contest yang besar nie...mana tahu ada rezeki kita dapatla hadiah yang memang lumayan tu...akhir kata majula blogger untuk negara...wasallam..

ehh..sebelom 2..jangan lupe erk tinggalkan pesanan ringkas anda di komen ku..nt akan ku comment kembali






14 comments:

-N e Y r A- said...

http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

kumen jum..saya join juga...gudluck

q-nizam said...

good luck..meh lar..support entry sy..kat http://qhairul-nizam.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
juz drop some comment..hehe

faiz said...

maceh2 kumen2

kakngah said...

gud luck beb!!

mai komen ai pulak.. hiks!

http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

[♣]sara®sites™ said...

good luck.. komen sini gak.. :)
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
hehe.. thanks.. :)

Maryam said...

salam...
jom komen cni skali....
good luck!

cik dila said...

hii...sy join jg...
komen mine too...
gudluck eh..

http://duamasa.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-bigger-contest.html

tricksrex said...

singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Green Apple said...

i wish gud luck to u...

btw... jum2 visit my blog n leave some komen ya....hihi

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

::m!SS edURA hanUM:: said...

singgah
komen balik tau

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck

M!Er4N said...

gud luck bro

kakngah said...

gud luck beb!!~

http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the c0ntest~
Jom k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

click cini...jangan xclick!!!